windows
iphone
android
register / login
click to login
or register
Autumn Agora Chișinău 2016.Everybody in the Casa Mare

În perioada 12-16 octombrie 2016, filiala chișinăueană a uneia dintre cele mai importante organizaţii de tineret pe plan mondial AEGEE-Europe organizează Adunarea Generală- Autumn Agora Chișinău în capitală, cu tematica Everybody in the Casa Mare.

Republica Moldova va deveni în premieră gazda pentru 600 de tineri veniți din toate colțurile Europei, interesați să construiască împreună viitorul acestui continent.

În cadrul evenimentului sunt propuse o serie de activități, precum:

– Târgul AEGEE, dedicat implementării proiectelor europene
– Ateliere de lucru și cursuri de instruire pe diverse subiecte: tineret, mediu, drepturile omului, politica europeană, probleme de management a asociațiilor de tineret și problemele ONG-urilor.

– Workshop-uri de dezvoltare personală

AEGEE-Chişinău face parte din AEGEE-Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe = AEGEE)- organizaţie non-guvernamentală, cu profil interdisciplinar, care promovează în rândul tinerilor ideea unei Europe democratice, diverse și unite.

Evenimentul este organizat de către AEGEE-Chișinău, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al RM, Fundația Est Europeană în Moldova, Ambasada Suediei, Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcii, Primăria Municipiului Chișinău, StarNet, AGEPI, Rețeaua de berării „Draft”, „Chateau Vartely”, Combinatul de Vinuri ”Cricova”, Apă Bună, Agenția de Dezvoltare Regională Centru și Clasic Mobili.

  • Noutati

  • Categorii